Još samo nekoliko dana dijeli nas od „Zlatnog wineend-a“, događaja koji je prošle godine organiziran po prvi put i koji je udahnuo novi život razvoju kontinentalnog turizma trnavačkog kraja, a koji će se zasigurno urezati na kartu kontinentalnog turizma Hrvatske i postati dijelom bogate trnavačke tradicije.

Čuvena slavonska vinarska općina – Trnava, zajedno s Turističkom zajednicom Grada Đakova, i ove godine organizira za sve vas ukusan i zabavan kraj tjedna pod nazivom „Zlatni wineend“. Događaj će se održati 30. rujna i 1. listopada u Trnavi, a bogati eno, gastro i glazbeni program potaknut je prošlogodišnjim odazivom gostiju i više nego pozitivnim iskustvima svih naših dragih posjetitelja. Organizatori su događaj zamislili kao spoj tradicije i dobre zabave protkane edukativnim sadržajem i okusima i mirisima zavičaja koji u svakom posjetitelju bude ljubav i empatiju prema istočnoj Hrvatskoj i njezinim bogatstvima i ljepotama, kojih ima napretek.

Trnava je u cijeloj istočnoj Hrvatskoj prepoznatljiva po okusima svojih vrhunskih vina, a „Zlatni wineend“ za cilj ima upravo to – na jednom mjestu, u dva dana, okupiti sve ljude zasićene gradskog betona i željne mirne seoske idile, bogate vrhunskim trnavačkim vinima i slavonskim delikatesama!

PROGRAM ZLATNOG WINEENDA 2022:

Petak 30.09.2022.

Subota 01.10.2022.

  • Od 16:00 h – Početak degustacija
  • Od 20:00 h – Glazbeni program: Nera & Updown, Vinarija Agro Zlatarevac, Majarsko Brdo 58, Trnava

Vidimo se u Trnavi od 30. rujna do 1. listopada!

 

Organizacijski odbor Zlatnog wineend-a

Izvor: www.tzdjakovo.eu