PROJEKT

Sreća je u malim stvarima

Odlukom Uprave br.2023-29-502 od 27.srpnja 2023. godine LAG-u ”Strossmayer” dodijeljena su financijska sredstava temeljem raspisanog Natječaja za dodjelu donacija u 2023. godini. od strane JANAF-a (Jadranski naftovod) u iznosu od 3.900,00 eura.

LAG ”Strossmayer” prijavio je projekt namijenjen udruzi ”Neven” Đakovo za opremanje senzorne sobe pod nazivom ”Sreća je u malim stvarima”. Opremanjem senzorne sobe korisnicima udruge ”Neven” omogućiti će se ostvarenje glavnog cilja projekta, a to je unapređenje kvalitete života djece s invaliditetom i  djece s teškoćama u razvoju, odnosno prilagodba i uviđanje njihovih potreba.

Opremanje senzorne sobe potrebnim rekvizitima za neometano korištenje te pružanje psihosocijalnih aktivnosti usmjerenih zadovoljavanju i osnaživanju korisnika projekta uvelike će se pomoći udruzi ”Neven” sa svakodnevnim radom i omogućavanju kvalitetnog pristupa potrebama korisnika.

Osim uređenja senzorne sobe korisnici udruge ”Neven” imati će priliku sudjelovati na dva putovanja u Bizovačke toplice te koristiti usluge terapijskog jahanja.