Djelatnici i članovi Upravnih odbora tri LAG-a s područja Osječko-baranjske županije Karašica, Vuka-Dunav i Strossmayer od 04. do 06. travnja 2019. godine boravili su na Studijskom putovanju u Lici u posjetu LAG-u Lika.
Prvog dana putovanja LAG LIKA i Klaster Lika Destination prezentirali su dosadašnji rad, projektne planove, projekt INTEGRA LIKA te sustav Lika Quality. Drugi dan je bio namijenjen za obilazak uspješnih Lika Quality proizvođača – kušaonice rakije Stilanova Lika i sirane Vegium.  To je bio najbolji način za upoznavanje s Lika Quality oznakom dok smo prirodne ljepote Lika destinacije doživjeli posjetom vidikovcu Kubus te Mediteranskom vrtu „Kava“ u Karlobagu. Treći dan ujedno i posljednji dan studijskog putovanja završio je zaključcima a ujedno i planovima LAG-ova u provedbi svoji lokalnih razvojnih strategija. Posjet Lici završio je obilaskom Plitvičkih jezera.
Cilj ovoga putovanje je bio razmjena iskustva u provedbi Lokalnih razvojnih strategija te prijenos znanja i primjena dobre prakse.