U srijedu 16. lipnja 2021. godine LAG ,,Strossmayer“ u suradnji sa Poljoprivrednim institutom Osijek organizira radionicu ,,zelena rezidba voćaka“. Radionica je besplatna te će se održati sukladno preporukama Nacionalnog stožera uz pridržavanje svih mjera vezano uz pandemiju COVID-19.

U sklopu radionice će se održati:

  • pokazna zelena rezidba voćaka koju će održati Dominik Vuković mag.ing.agr. u nasadu šljiva na OPG Sabo Ružica u Viškovcima u 16 h
  • predavanje „zelena rezidba voćaka“, predavač Dominik Vuković mag.ing.agr u DVD-u Đakovo, Splitska 21 (velika dvorana)

Organiziran je zajednički polazak iz Đakova, okupljanje je u 15:30 h u dvorištu DVD-a Đakovo, Splitska 21 te polazak za Viškovce u 15:45 h, sudionici si sami trebaju osigurati prijevoz.

Sudionici kojima odgovara direktan dolazak u Viškovce mogu se obratiti gđi Ružici Sabo na mobitel: 099 505 3801 za upute kako doći do pokaznog nasada.

Nakon održane pokazne zelene rezidbe na OPG Ružica Sabo u Viškovcima, povratak u DVD Đakovo gdje će se održati predavanje.

Sudionici kojima odgovara kasniji dolazak ili žele dodatne informacije o radionici mogu se obratiti na broj mobitela LAG-a ,,Strossmayer“ 091/593 87 56 za daljnje upute.