Poštovani korisnici, budući je objavljen natječaj za tip operacije 6.3.1.”Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava”, a Zahtjevi za potporu mogu se početi popunjavati i podnositi od 27. veljače 2017. godine, djelatnici Ministarstva poljoprivrede, Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, Savjetodavne službe te porezna stručnjakinja Miljenka Cutvarić održat će radionicu u srijedu, 08. veljače 2017. godine u Osijeku, zgrada HGK, Europske avenije 13. Cilj radionica je  upoznavanje korisnika s načinom provedbe nadolazećeg drugog natječaja za podmjeru 6.3.

Na radionici će biti predstavljene teme vezane uz postupak prijave na natječaj, izrade poslovnog plana, obvezama korisnika glede poreznog aspekta te će biti predočeni najučestaliji problemi uočeni u prijavama s prvog natječaja.

Prijave za sudjelovanje na radionici se zaprimaju najkasnije dva dana prije planirane edukacije. Po zaključenju prijava Ministarstvo poljoprivrede poslati će sudionicima poruku o točnom vremenu (sat) održavanja.

Prijavu na radionicu možete ispuniti na sljedećoj poveznici.