Hrvatska mreža za ruralni razvoj u suradnji s LAG-om “Srijem“ organizira radionicu “Glas ruralne Hrvatske” koja će se održati 14. lipnja 2019. godine u 11.00 sati u Iloku, na adresi Trg sv. Ivana Kapistrana 5, Kurija Brnjaković. Radionica je druga u nizu 4 radionice u okviru projekta “Glas ruralne Hrvatske” koji financira Ministarstvo vanjskih i europskih poslova u okviru natječaja  “Informiranje o EU – konzultacije s građanima”

Na radionici će se ostvariti dijalog s građanima i uključiti ih u raspravu o trenutnom i budućem programskom razdoblju Europske unije s fokusom na politiku ruralnog razvoja. Sudionike će se informirati o mogućnostima korištenja sredstava europskih fondova, o pripremi novog programskog razdoblja EU 2021. – 2027. te predstaviti primjere dobre prakse  korisnika koji su uspješno osmislili i prijavili projekte financirane sredstvima iz EU fondova kroz Program ruralnog razvoja RH.

Program radionice, kao i poziv te prijavnicu možete preuzeti u nastavku: prijavnicapoziv i program

Molimo da svoju prijavu izvršite popunjavanjem priložene prijavnice i slanjem na [email protected], najkasnije do 12. lipnja 2019., do 13:00 sati.

Sudjelovanje je otvoreno svim zainteresiranima.