U listopadu 2018. u Zagrebu i Osijeku održat će se radionice na kojima će se pružati pomoć organizacijama civilnoga društva u izradi projektnih prijedloga za financiranje iz ESF-a. Rok za prijavu na obje radionice je 25. rujna 2018. godine u 12 sati.

 

Ovim putem Vas pozivamo da se prijavite na besplatnu dvodnevnu radionicu osmišljavanja i razrade projektnih ideja za potencijalne prijavitelje na natječaje za dodjelu bespovratnih sredstava Ureda za udruge koji se financiraju iz Europskog socijalnog fonda, Operativnog programa “Učinkoviti ljudski potencijali”.

Fokus radionica bit će na praktičnom radu s ciljem izrade konkretnih projektnih prijedloga na buduće natječaje za dodjelu bespovratnih sredstava Ureda za udruge.Radionice će izvoditi stručnjaci tvrtke AMRIS-AIDCO d.o.o., Ivana Laginja i Nenad Kocmur.

Detaljni program radionica možete pronaći ovdje, a kratki opis najavljenih natječaja možete pronaći ovdje.

Polaznici radionice moraju biti članovi ili zaposlenici organizacije civilnoga društva i prijave moraju poslati u ime organizacije. Prilikom prijave potrebno je odgovoriti na niz pitanja temeljem kojih će se utvrditi razina znanja i iskustva osoba koje žele sudjelovati na radionici, a s ciljem dobivanja uvida u stvarnu potrebu za ovakvom vrstom edukacije.
Organizatori radionice će na temelju prijava odabrati polaznike. Kriterij odabira polaznika će biti razina iskustva i znanja u izradi i provedbi projekata iz europskih fondova, te će se prednost pohađanju radionice dati onima čije procijenjeno iskustvo i znanje zahtjeva dodatnu edukaciju.

Nakon radionica u Splitu, Rijeci i Zagrebu tijekom svibnja i lipnja 2018. godine, preostale su još dvije radionice u Zagrebu i Osijeku.

U nastavku su termini i lokacije radionice:

  • 01/10/2018 – 02/10/2018 – Osijek, Hotel Silver, Martina Divalta 84, 31000 Osijek
  • 04/10/2018 – 05/10/2018 – Zagreb, Hotel Antunović, Zagrebačka avenija 100A, 10090 Zagreb

Polaznici mogu dobiti nadoknadu putnih troškova dolaska na radionicu ako putuju iz drugih gradova (trošak za gradski prijevoz nije prihvatljiv), no prijaviti se mogu isključivo na radionicu koja se održava u gradu koji je najbliži adresi organizacije.

Nadoknada troškova moguća je samo za putni trošak ostvaren javnim prijevozom (autobus, vlak, brod) ili za trošak putovanja automobilom do visine cijene karte javnog prijevoza. U slučaju putovanja automobilom, ljubazno molimo sudionike iz istih organizacija/ustanova da zajedno putuju. Organizator osigurava osvježenje i ručak za vrijeme trajanja radionice.

PRIJAVA
Obrazac prijave za pohađanje radionice nalazi se ovdje.(Molimo da uzmete u obzir kako je broj polaznika radionica ograničen i, u slučaju većeg broja prijava od broja predviđenih mjesta, odabir će se izvršiti prema gore navedenim, unaprijed zadanim kriterijima.)

Rok za prijavu na obje radionice je 25. rujna 2018. godine u 12 sati.

Izvor: www.odraz.hr