3. Hrvatski ruralni parlament u organizaciji Ministarstva poljoprivede i Hrvatske mreže za ruralni razvoj održat će se od 20. – 23. svibnja 2019. u Tisnom i Vodicama. Središnja tema ovogodišnjeg parlamenta bit će ‘Pametna sela’, a razgovarat će se i o digitalizaciji u poljoprivredi, budućnosti Zajedničke poljoprivredne politike te strateškom planu za razdoblje nakon 2020. Kroz 10 terenskih radionica sudionici će moći raspravljati o temama koje su ključne za rast i razvitak ruralnih područja. Prijave se zaprimaju do popunjenja kapaciteta, a najkasnije do 13. svibnja 2019.

Svečano otvaranje predviđeno je 20. svibnja 2019. u Hotelu Olympia Vodice, s početkom u 17.30 sati, a registracija sudionika očekuje se od 16 sati.

PRIJAVA
Svoje sudjelovanje prijavite što prije putem prijavnog obrasca na sljedećoj poveznici (budući da je broj sudionika ograničen): HRP2019_prijavnica

Za sudjelovanje na terenskim radionicama potrebno je ispuniti poseban prijavni obrazac za (jednu) odabranu radionicu, kojem se može pristupiti kroz glavnu prijavnicu ili putem dolje navedenih linkova:

  1. TR1. X FAKTOR – PAMETNO UPRAVLJANJE: http://bit.ly/HRP-TR1
  2. TR2. PRIRODA i DRUŠTVO: http://bit.ly/HRP-TR2
  3. TR3. RESURSI NISU VJEČNI: http://bit.ly/HRP-TR3
  4. TR4. DIGITALNA SELA – OKSIMORON?: http://bit.ly/HRP-TR4
  5. TR5. SUTRA JA VOZIM!: http://bit.ly/HRP-TR5
  6. TR6. RURALNI BIZNIS – OD POLJOPRIVREDNIKA DO PODUZETNIKA: http://bit.ly/HRP-TR6
  7. TR7. ZAJEDNIČKO TRŽIŠTE JE PREDNOST, A NE PRIJETNJA: http://bit.ly/HRP-TR7
  8. TR8. ZAŠTO SMO OSTALI U HRVATSKOJ?: http://bit.ly/HRP-TR8
  9. TR9. GLOBALNI CILJEVI ODRŽIVOG RAZVOJA I RURALNI PROSTOR: http://bit.ly/HRP-TR9
  10. TR10. RESURSI LOKALNE RIBARSKE ZAJEDNICE: http://bit.ly/HRP-TR10

Trošak sudjelovanja | Svim sudionicima pokriveni su troškovi materijala, facilitiranja, obroka, prijevoza na terenske radionice i ostale tehničke opreme. Za sudjelovanje se ne plaća kotizacija.

Smještaj i prijevoz | Sudionici sami osiguravaju svoj smještaj i prijevoz do mjesta održavanja 3. HRP-a.

Više informacija: http://ruralniparlament.com/