U Valpovu je 7. listopada 2020. godine održana uvodna konferencija projekta suradnje “Naše domaće” kojeg su predstavili LAG ,,Karašica“ kao glavni partner, te LAG ,,Strossmayer“, LAG ,,Baranja“ i LAG ,,Vuka-Dunav“ kao partneri na projektu uz Osječko-baranjsku županiju kao vanjskog suradnika. Projekt suradnje LAG-ova ,,Naše domaće“ je financiran putem tipa operacije 19.3.2. “Provedba aktivnosti projekata suradnje” iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014.-2020.

Ukupna vrijednost projekta iznosi 382.292,31 kn, a glavni cilj projekta je brendiranje domaćih lokalnih proizvoda u svrhu prepoznatljivosti i promocije te prepoznavanja Osječko-baranjske županije kao regije sa tradicionalnom gastroturističkom ponudom.

Provedbom projekta stvorila se oznaka kvalitete naziva “GOLDEN PANONIAN QUALITY”. U suradnji sa  Prehrambeno tehnološkim fakultetom u Osijeku izrađeni su Pravilnici o zahtjevima kojima proizvođači moraju udovoljiti kako bi dobili ovu oznaku kvalitete.  Projektom je obuhvaćeno brendiranje šest grupa proizvoda karakterističnih za područje Osječko-baranjske županije: sir i mliječne prerađevine, suhomesnati proizvodi, prerađevine od voća, povrća i industrijskog bilja, voćne rakije i likeri, začinsko i aromatično bilje te med i proizvodi od meda.