U četvrtak, 16. srpnja 2020. godine, s početkom u 20 sati, u prostorijama LAG-a ,,Strossmayer“, Splitska 21, Đakovo održana je Redovna Izborna skupština Lokalne akcijske grupe ,,Strossmayer“ uz pridržavanje mjera i preporuka vezano uz COVID-19. Skupština je sazvana kako bi, osim obveznih Izvješća koje Skupština treba usvojiti, članovi Skupštine po isteku mandata tijela LAG-a odabrali nova tijela LAG-a ,,Strossmayer“ odnosno izabrali Predsjednika, dva dopredsjednika, članove Upravnog odbora, zamjenske članove Upravnog odbora i članove Nadzornog odbora.

Skupština LAG-a usvojila je izvještaj o financijskom poslovanju LAG-a za 2019. godinu, izvještaj Predsjednice o radu LAG-a u 2019. godini, o radu LAG-a u mandatnom razdoblju a Nadzorni odbor je podnio izvješće o obavljenom nadzoru nad radom LAG-a.

Za Predsjednika LAG-a izabrana je dosadašnja Predsjednica Božana Rogalo a za dva dopredsjednika LAG-a dosadašnji dopredsjednici Marija Burek i Branko Bogdanović.

Na kraju Skupštine izabrana Predsjednica LAG-a Božana Rogalo obratila se članovima Skupštine kojima je zahvalila na ukazanom povjerenju te izjavila da će LAG nastaviti i dalje sa uspješnim radom i doprinositi ruralnom razvoju LAG područja.

U nastavku možete pogledati prezentaciju sa kratkim pregledom aktivnosti LAG-a ,,Strossmayer“ u proteklom mandatnom razdoblju.