Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva raspisala je natječaj za nagradu “Otisak srca” za razvoj volonterstva djece u osnovnim školama i razvoj filantropije mladih u srednjim školama u Republici Hrvatskoj za nagradu “Dobrota nas veže i spaja”. Rok za prijavu: 29. travnja 2019.

Natječaj je otvoren za osnovne škole za prijavu učeničkih prijedloga volonterskih inicijativa (akcija) u lokalnoj zajednici kao i za srednje škole u Republici Hrvatskoj za prijavu inovativnih modelarazvoja filantropije i društvenog angažamana u školi i/ili lokalnoj zajednici.

Dodijelit će se ukupno do 10 nagrada za osnovne škole i do 10 za srednje škole, a svaka nagradauključuje i novčani dio od 10.000,00 kuna za provedbu nagrađene inicijative, 10.000,00 kuna zaumrežavanje i izobrazbu učenika i učitelja nagrađenih škola te plaketu “Otisak srca” i “Dobrota nasveže i spaja”.

Program nagrađivanja mladih u srednjim školama za razvoj filantropije Nacionalna zaklada provodiu suradnji s Europskom zakladom za filantropiju i društveni razvoj.

Način dostave prijava: isključivo putem pošte

Rok za prijavu: do 29. travnja 2019. godine

* Cjelokupna natječajna dokumentacija dostupna je na: https://zaklada.civilnodrustvo.hr/tender/razvoj-volonterstva-i-filantropije/2019-03-29

Izvor: www.odraz.hr