Dana 10. prosinca 2021. godine u sklopu Božićnog sajma u Viškovcima s početkom u 17 sati održat će se LAG VAŠAR – promocija proizvoda kandidata za dodjelu oznake kvalitete ,,Golden Panonian Quality“.

„Golden Panonian Quality“ sustav kvalitete je rezultat projekta suradnje „Naše domaće“  kojeg provode LAG „Karašica“ kao nositelj projekta te partneri LAG „Strossmayer“, LAG „Baranja“ i LAG „Vuka-Dunav“. Cilj projekta je brendiranje i promocija kvalitetnih domaćih proizvoda, a koji se provodi putem podmjere 19.3. »Priprema i provedba aktivnosti suradnje LAG-a“ unutar Mjere 19. LEADER (CLLD – lokalni razvoj pod vodstvom zajednice)« iz PRR RH 2014-2020.

POZIVNICA VIŠKOVCI

Kako bismo i mi doprinijeli duhu Božića, Općina Viškovci u suradnji s brojnim udrugama organizira 4. Božićni sajam u Viškovcima.

Božićni sajam će se održati 10. i 11. prosinca 2021. godine (petak i subota) od 17 do 22 sata na nogometnom igralištu  pokraj zgrade Općine te će se 10. prosinca 2021. u sklopu Božićnog sajma od 17 sati održati i LAG Vašar proizvoda kandidata za oznaku kvalitete „Golden Panonian Quality“.

Brojni izlagači s područja Općine Viškovci i Đakovštine ponudit će svoje proizvode, a moći ćete uživati u mirisima i okusima kuhanog vina, čobanca i fiša, šarana na rašljama uz neizostavni roštilj te tradicionalne božićne delicije. Najmlađim i najvjernijim posjetiteljima i ove godine Općina Viškovci priređuje pregršt zabavnih sadržaja: tete crtalice će svojim magičnim štapićima na dječjim licima iscrtati sve njihove željice, uz Božićni mini disco će se svi dobro razgibati, a vile balončice će za dječicu od balona stvarati različite životinje i predmete.

Posjetit će nas i moto-mrazovi koji će sve klince, male i velike darivati slatkišima, a i Djed Božićnjak će svratiti do nas.

Tople lampice, nasmiješena lica, pahuljice snijega s notama božićnih pjesama – čarolija na koju sve pozivamo, da svi zajedno u božićnom duhu i zajedništvu proslavimo najljepše doba godine.

Dobro nam došli!