Dana 11. prosinca 2021. godine s početkom u 17 sati u sklopu Božićnog sajma u Satnici Đakovačkoj održati će se LAG VAŠAR – promocija proizvoda kandidata za dodjelu oznake kvalitete Golden Panonian Quality.

„Golden Panonian Quality“ sustav kvalitete je rezultat projekta suradnje „Naše domaće“  kojeg provode LAG „Karašica“ kao nositelj projekta te partneri LAG „Strossmayer“, LAG „Baranja“ i LAG „Vuka-Dunav“. Cilj projekta je brendiranje i promocija kvalitetnih domaćih proizvoda, a koji se provodi putem podmjere 19.3. »Priprema i provedba aktivnosti suradnje LAG-a“ unutar Mjere 19. LEADER (CLLD – lokalni razvoj pod vodstvom zajednice)« iz PRR RH 2014-2020.

POZIVNICA OPĆINA SATNICA ĐAKOVAČKA

Općina Satnica Đakovačka i sve udruge sa područja općine zajedničkim snagama  organiziraju  Advent u Općini Satnica Đakovačka  kako bi unijeli dašak Božićnog ugođaja i u našu zajednicu. 

Advent počinje 10. prosinca u 17.00 h i traje dva dana 10 i 11. prosinca 2021. godine (petak i subotu) od 17.00-22.00 h u parku iza DVD-a Satnica. 11. prosinca 2021. godine u sklopu Adventa u Općini Satnica Đakovačka održat će se i LAG Vašar sa početkom u 17 sati, izlaganje proizvoda kandidata za oznaku kvalitete „Golden Panonian Quality“.

Na našem adventu moći ćete se prepustiti okusima i mirisima kuhanog vina, sarme, čobanca, roštilja, lepinjica fritula i drugih delicija koje podsjećaju na Božić. Sve Vas pozivamo da dođete i uživate u ugodnoj atmosferi, nastupima KUD-ova, škole i vrtića, lampicama i ukrasima, božićnim pjesmama i dobroj hrani. U subotu će biti izvlačenje dobitnika tombole koja ima vrijedne nagrade.

Dobro došli!