Dana 26. siječnja 2021. godine Predsjednica LAG-a “Strossmayer” Božana Rogalo potpisala je Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava sa Ministarstvom rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike koje je odobrilo financiranje projekta „Vrijeme je za društvo“ u bespovratnom iznosu od 78.000,00 kn.

Projekt ,,Vrijeme je za društvo“ će se provoditi u partnerstvu sa Općinom Strizivojna. Provedbom ovog projekta će se doprinijeti poboljšanju kvalitete života osoba starije životne dobi na području Općine Strizivojna kao i doprinijeti zaštiti njihovih prava. Provođenjem projekta omogućit će se socijalno uključivanje osoba starije životne dobi kroz pristup dnevnim aktivnostima,  povećat će im se kvaliteta života kroz uključivanje u aktivnosti projekta koje su primjerene njihovim interesima i sposobnostima.

LAG ,,Strossmayer“ kao Lokalna akcijska grupa prati stanje i probleme na ruralnom području koje obuhvaća. Općina Strizivojna spada u Općine s niskim stupnjem razvijenosti te su u ovoj ruralnoj sredini izražen trend starenja stanovništva. Provedbom ovog projekta će se doprinijeti povećanju kvalitete života osoba starije životne dobi na ovom području.