Europska komisija organizira Dijalog s građanima s europskim povjerenikom za zdravlje i sigurnost hrane, Vytenisom Andriukaitisom i ministrom poljoprivrede Republike Hrvatske, Tomislavom Tolušićem, koji će se održati u Zagrebu,  3. veljače 2017. od 11:00 do 12:30 sati u Zagrebu, ulica Baruna Filipovića 23a, Galerija Lauba.

Dijalog će započeti pitanjima o zdravlju, sigurnosti hrane, prevencijama i faktorima rizika te nastaviti o trenutačnom stanju Europske unije i zajedničkoj budućnosti.

Ulaz je besplatan, a prijava za sudjelovanje je na mail:

Predstavništvo Europske komisije organizira besplatan autobusni prijevoz iz Osijeka na događanje u Zagrebu i natrag. Informacijski centar Europe Direct Osijek koji djeluje pri Regionalnoj razvojnoj agenciji Slavonije i Baranje sudjeluje u organizaciji autobusnog prijevoza iz Osijeka.

Ulaz je besplatan. Ukoliko je netko od članova LAG-a zainteresiran prijava se vrši na mail [email protected] ili na telefon ureda LAG „Strossmayer“ 031/810-095.

Broj mjesta u autobusu je ograničen i potrebno je što prije prijaviti broj članova LAG-a koji će ići.

Općenito, Dijalozi s građanima u obliku javnih rasprava održavaju se diljem EU-a i omogućavaju neposrednu razmjenu mišljenja građana s povjerenicima Europske komisije (više informacija: http://ec.europa.eu/citizens-dialogues/index_hr.htm).

Za sva pitanja i dodatne informacije stojimo na raspolaganju.