Osim proizvoda obiteljskih gospodarstva, obrtnika, malih i srednjih poduzetnika i zadrugara, na jubilarnom 10. Đakovo Expou bit će izložena poljoprivredna oprema i mehanizacija.

Jubilarni 10. Sajam poljoprivrede, obrtništva i gospodarstva “Đakovo Expo Zlatne ruke“,  u organizaciji Grada Đakova, Univerzala d.o.o. za komunalne djelatnosti i Turističke zajednice Grada Đakova održat će se 4. i 5. svibnja 2018. godine na lokaciji Državne ergele Đakovo – u zatvorenoj jahaonici i dvorištu pastuharne (Augusta Šenoe 45, Đakovo) na 5.000 četvornih metara sajamskog prostora.

Sajam Đakovo Expo godinama donosi pozitivne rezultate lokalnom gospodarstvu, ima značajan mikroekonomski potencijal koji su prepoznali domaći obrtnici, obiteljska poljoprivredna gospodarstva te mali i srednji poduzetnici, a osnovni je cilj manifestacije, ne samo dati poticaj lokalnome gospodarstvu, već i popularizaciji poljoprivrede i sela, tradicijskih i suvremenih obrta, života u ruralnome prostoru, ali i novih poslovnih mogućnosti.

Osim proizvoda obiteljskih gospodarstva, obrtnika, malih i srednjih poduzetnika i zadrugara, na jubilarnom 10. Đakovo Expou bit će izložena poljoprivredna oprema i mehanizacija. U suradnji s partnerima pripremamo zanimljive radionice i edukacije za poljodjelce koje će voditi stručnjaci određenih profila“, najavljuju organizatori.

Agroklub je ponosni medijski pokrovitelj Đakovo Expo Zlatne ruke, a program pogledajte u dokumentu ispod teksta.

Više o programu pogledajte na: https://cdn.agroklub.com/upload/documents/akovo-expo-2018-program.pdf